Rekonstrukce bytu 3+KK

12.04.2016


Byt 3+kk z klasického developerského projektu nevyhovoval mladému páru, navrhli jsme pro ně tedy změnu dispozice a interier. Došlo k vybourání původní příčky mezi obývacím pokojem a ložnicí a zvětšení obývacího pokoje na úkor předsíně. Vytvořením příčky v nové poloze jsme dostali do obývacího pokoje světlo ze západní strany a zároveň vstup na balkon, který byl v původní verzi umístěn nelogicky z dětského pokoje. Zvětšením obývacího pokoje zde mohla přibýt jídelna a zároveň pracovní kout, který je pro klienty nezbytný při jejich životním stylu. Všechny pokoje jsou nově vybaveny vestavěným nábytkem na míru, který je navržen v minimalistickém designu, pouze s akcentem dubového dřeva.

Již v předchozích příspěvcích jsme vám ukazovaly Dveře s dřevěnou úchytkou, které jsou právě jedním z realizovaných prvků tohoto bytu.