Návrh kuchyní pro kurzy vaření

20.09.2017

Návrh kuchyní pro společnost, která se zabývá organizováním kurzů vaření pro veřejnost a firmy. Základním prvkem firemních kuchyní je variabilita. prostor umožňuje co největší flexibilitu v pohybu nábytku zákazníků. Hala může sloužit pro velkou skupinu nebo může být rozdělena do dvou kuchyní. Kuchyně určené pro koncové zákazníky jsou naopak pevně dané, jak rozmístěním nábytku tak počtem osob. Design těchto kuchyní je zaměřen hlavně na pohodlí a útulnost. Centrem kuchyní je vždy pult pro hlavního šéfkuře, který musí být viditelný ze všech pracovních stanic a zároveň má dostatek manipulačního prostoru. Návrh kuchyně plynule navazuje na návrh showroomu s kuchyňským vybavením a dovytváří tak celý firemní koncept.  http://kreatier.cz/interiery/navrh-showroomu/